Fekete fények /térkép a depresszióhoz/
Két lábbal állok életem hegyének ormain
Tiszta kék ég alatt mocskos föld fölött
Súlyos kétségek között
Magamba omolva, kapaszkodom lelkemnek romjain
Üvöltök bennem , de nem hallja senki sem
Egyedül maradtam én- velem
Világot gyújtanék!...akár a remény szikrájából
Félnek itt bennem az emlékek, mer Ők túl szépek
És a velük szemben álló jövőképek?
Fényeket látok , nagyon-nagyon távol
Messze vagyok tőlük ,bénultan rohannék
Fények érzek! Mert a fényre vágyom?
S most előttem égnek... de korom feketék...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.