Ma még!
Fehér fürtök az akác ágain
Senkit sem érdekel!
Ma még!
A busz után visznek, fáradt lábaim
Bánt, hogy nem érem el
Ma még!
Pávaszemes pillangó magasan röpül
Nincs aki meglesi
Ma még!
A Balaton vizében egy vadkacsa elmerül
Senki sem keresi
Ma még!
A hófödte hegycsúcs örökké fehér
Nem látni benne a csodát
Ma még!
A varjak rekedt éneke semmit ér
Halomra lövik az ostobát
Ma még!
De nem találok nyáron érő vadalmát
És már nem bírok a vállamon egy mázsát
A szarvasbogarak vadon rég nem élnek
És ki látja már a „Kék Dunát” kéknek
Ma még… a hófödte hegycsúcsról írok
A vetésben a varjakkal vívok…Ma még !
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.