mint holdon a telkek
Éjjeliszekrényemen a rágód. Szikkad a hajnal.
Gyűlnek a szentek, koldus testek a járdán.
Nyitva az ablak.
Még fénylik a párkány.
Csípősek a percek. Új élet: csippan’ az óra.
Foszlik egy álom, foltozom egyre.
Csúnyul utólag,
nyirkos tenyeremben.
Látni, hogy ősz van. Sárgul a város. Magamra hagytál.
Zajlik az utca. Csorgó reggeli lelkek,
roskad egy üvegpohár.
Üres vagyok, mint telkek a holdon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -