Nem hiányoznak
Az arisztokraták, ha
vannak egyáltalán,
elzárják magukat tőlünk.
Nem érintkeznek velünk,
elkülönülnek.
Nem mintha hiányoznának
Nem, nem hiányoznak
Egy cseppet sem.
De valahol biztosan vannak.
Mint Isten, gyanús, hogy
ők is léteznek,
és szövik életünk fonalát,
vagy azt hiszik, hogy szőnek valamit,
és hogy mennyire fontosak.
Nem ismerem őket.
De jókat röhögök rajtuk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.