az persze lehet ha nincs trianon
nagymagyarország simán lenyomja
szovjetuniót én mégis azt hiszem
a sajátos gandhi féle passzív
rezisztencia célra vezetőbb volt
vigyük haza a szocializmust
a gyárból. megtörtént
most talán ideje változtatni
ezen a mentalitáson
egyre aprózódó
magyarországon