Az aréna
Elkészült szép lett végre
Az ország legnagyobb küzdőtere
Nem épült máshová csak a régi helyére
Kicsik és nagyok nagy-nagy örömére
Elődjét is szerették nagyon sokan
Megfordultak benne nagy sztárok, csillagok
S az év sok-sok napján
Igénybe vették az imádott sportolók
Mint egy nagy teknősbéka
Terül el a stadion mögött
És az a benyomása az embernek néha
Hogy elrepül, eltünik a felhők között
Végre hát kész lett, szép lett
E kivül-belül tündöklő csoda
S ha a benne lezajló műsor, küzdelem jó volt
Akkor érdemes volt menni biztos oda
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.