Divatos költõ akarok lenni!
Nem keresnél,ha már meg nem találtál volna"
Blaise pascal
Egyre erősödő depressziós rohamaid
megremegtetik cigarettád kéklő sejtel-
meit a nadrágodon lecsorgó lében sár-
gán megtörik valami megtörni kész va-
rázs túlfűt a kiváncsiság és a motoros
izgalom hogy meghozd a végső legiga-
zabb döntést vékony hóka ujjaiddal fog-
ságba ejted vesztesen csüngő péniszed
és a vezérfejet vertikális irányba emeled
valami legnagyobbat akarsz valami félel-
metest izzasz és az óriásokban gyönyör-
ködsz megnőttél nyomaid megteltek az
áldozati vérrel magadban hemperegsz
míg befelé forduló öled csutakossá
lényegíti kopár egód magadba harapsz
milyen kéjes a fájdalom milyen fájdalmas
a boldogság hömpölygően szép az arcod
sejtelmes-puha a tested divatos költővé lettél!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.