Egy megesett nemzedéknek
Ezek az alélt szerelmeskedések
Mindig mást regélnek
Arról,amit valóban érnek
Koszban,vérben hempergő merénylet
Libbenő termekben osonó végzet
Talmi,csipkézett igézet
A nemlétre mért ütések
Mindig csak önmagukba térnek
Ezek az alélt szerelmeskedések
Csak önmaguknak érvek
Egy téves ítélet
Mit körülzár a vétek
Ezek az alélt szerelmeskedések
Nem a szerelemről beszélnek
Csak néma igéi az éjnek
Ezek az alélt szerelmeskedések
Gyilkos játékai a kéjnek
És egy kielégült rémnek
Parányi részek
Melyek sosem lesznek egészek
Eltévelyedettek
Ezek az alélt szerelmeskedések
És az elmúlás csak ígéret
Ezek az alélt szerelmeskedések...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Pest megyei hírlap, 1993
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -