még nem tudom
Miért szakadnak meg barátságok,miért válnak el az utak?
Honnan jöhet vígasz,ha már te sem vaGY AZ,miért?
Szeretnénk a jobb jövőt,akarjuk az utat,de miért?
Miért lesz vége a barátságnaK?
hA ROSSZ NAPOD LESZ,ÉS NEM TALÁLSZ VÍGASZT,
rájössz,hogy miért lett mégis vége,
de addig is szép álmokat kergetek,váromn a barátot ölelő kebellel!!!!!!!!!!!!
inni kell,feledni a bajt,hallani a saját szavad,csak öszintén haver!!!!!4
Szánd meg a kéregetőt,mert te is lehetsz az,
Isten adta hülye gyerek,mi van veled paraszt!!!!!!!!!!!!!
Szánom bánom,mit tehetek,várok sokat és újat,
eljön a nap hangzavarral,jön a cirkusz hada,
várom a percet otthon legyek,barátim közt,haver:
ÁLDJON ISTEN!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.