a foglalt lányokon a rám szabott mosolyt.
a negyvenes nők apróhirdetéseit.
egy lyukas lábas árusát a bolhapiacon.
kinn, ősz végén a küszködő fűszálakat.
a beteglátogató vörösingeseket ---
a lassan levitézlő igyekvést,
ami lepotyog az élők után,
ha elmegyek mellettük.