,,... születést, halált ..."
kielégítő, ami született?
vagy haldoklás a léleknek talán még
felkelteni a testben elveszett
kívánságot? erőszakos a szándék:
halva születik tőle az ajándék -
adhatsz akármit, jóvá nem teszed,
nem kaphatod már vissza, ami nemrég
még a helyén volt...csupasz életed
itt van a versben : semmit sem lehet
büntetlenül világra hozni. vendég
vagy betlehemedben, magadra venned
megint /ki-más helyett/ az ünnepet...
s ha az angyalok mégis rád találnak -
minek örülnél? másféle halálnak?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.