Nem akarok country dalszövegekbõl inspirációt nyerni
Nem akarok préri füvén
bölényekkel futni
Áporodott lábszagomról
Csizmámat lehúzni
Nem akarok ropogtatni
csípős kaktusz csipszet
szaftos lónyelv pürét,
vagy bivaly-hátsó cikket
jipijá-jéj, jipijáj-jó
lovak, dohány, puska, bendzsó
Nem akarok szabad lenni
Mezítláb szárnyalni
Gondtalan hajnalokra
Sóhajtozva várni
Nem akarok pisztolytásákát
Sarkanytút, lovat, nyerget
Csillagot felmutatva
Vadnyugati-polgár rendet
jipijá-jéj, jipijáj-jó
lovak, dohány, puska, bendzsó
Nem akarok szerelmesen
Country-t énekelni
Dohányt rágva birkát nyírni
S lószülést kémlelni
Nem akarok dalszövegből
Vicces verset írni
Sikertelen felolvasás
Után nagyon sírni
jipijá-jéj, jipijáj-jó
lovak, dohány, puska, bendzsó
Nem akarok préri füvén bölényekkel futni
Nem akarom lábszagomról csizmámat lehúzni
Nem akarok szerelmesen country-t énekelni
Nem akarok dalszövegből vicces verset írni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.