"Nagydarab húsok"
Futószalagon gurulnak a nagydarab húsok,
változik a légkör, mikor beérek,
s miután meglátnak, szólnak, én letérdelek,
elmondom a napi imát, "péntek és szombat,
nehogy újra, megint túl mély kútba ugorjak!"
De mihelyst üdvözlöm kedvenceim,
a gyomrom, ha van összeszorul,
és túl nehéz elhinni, amit érzek, látok,
a nagydarab húsok az igazi barátok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.