A mai modern ember
A mai modern ember
SMS-t küld nem levelet
A mai modern ember
Nem házat hanem karriert építget
Háztartása lehetőleg jól gépesített
Nem várja míg neje hazajön
Elvégzi könnyen a házimunkát
Majd együtt osztoznak a sok szabadidőn
Nem hord már pénzt magával
Mindenhol csak bankkártyával fizetget
Még az ABC-ben is a pénztári pultnál
Csak úgy egyszerűen a kártyájával fizet
Részletre veszi már az autót
S nem nemzik oly sok gyereket
Mozi helyett is csak nézi a tévét
Igy figyeli az újabb nemzetközi helyzetet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.