Dirib-darabolok.
Magunkról dalolok:
Szétesett eg ész
ek,
felépülő le
om
lott falak
és hül ye szav ak
rejtőznek elhagyott,
ügyefo
gyott
ala
kunkban.
Megr iadt állatok vagy
unk:
összebújunk
da
R
AB
j a i
nkon.
Meghalt unk,
feltámad unk.
Szétes ünk
málad unk,
múl unk,
múltunk ban
egymás ba
fullad unk.