428 karakter (szóközökkel)
Szín rekonstrukció alatt, s Moby Dick jő:
Na most itten baj van,
reánk szakad a minden,
rejánk huggyoz az Isten,
az veri most a tetőt,
Sanyi bazmeg,
én meghalok!
Megfulladok oszt elkapar.
„A túlsó végin vajh szebbek-é, Atyám?”
De legyenek ám féllábú barbie-babák,
plusz ólomkatonák!
Búcsúznék, barát, add a cédulát!
Meg amúgyis…
Amerre én járok…
Hát én innen el kell menni…
Ad: magamtól idéztem, így emelvén négyzetre a zsenialitást.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.