Tiszta szívet teremts...
Tiszta szívet teremts bennem
Hogy megtérve óvó karjaidhoz
Veled megszülessek
Látod, mindent lábad elé tettem
Eldobtam bűnt és hazugságot
A gyarló emberi létből
A be nem vallott vétkeket
Mely lappangva forr és mérge öl
Tisztíts meg, hogy újra szeressek
Hogy fehérebb legyek a hónál
S úgy fogadj egyetlen fiaddá
Mintha apám s anyám volnál
S add vissza szertefoszlott hitem
Égrelobbanó örömét ma
S bocsásd meg a szív lázadását
Ha szomjazik a jóra
S eltitkolt kutakból mer vizet
Az odavetett örömökért
Tiszta szívet teremts bennem
S vezeklek minden bűnömért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.