lelkem kiszáradt szökőkútját
csak pár tintafolt
tarkítja hazudja bele
a megélt életet
volt benne szép színes
hal béka zene egyebek
s még csak fény kellett
volna
de itt a fény az utcán hagyta
kilépett belőle
elgurult szilánkokra
és tovább már nem süt
csak kínban tüzét veszti
lelkem kiszáradt szökőkútja
síratja a színeket