Szeretnék szabadulni
Érzem, hogy soha sincs vége,
Érzem, hogy sosem elég,
Szeretnék szabadulni végre,
De az út hosszú, s távol a vég
Érzem, hogy mindennek vége,
Érzem, hogy nincs már tovább,
Szeretnék szabadulni végre,
De az út nem visz tovább
1997. I. 13.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.