Ma vagyok a legjobb hangulatban
Hallod? Szóval ma gyere...
Ülj le és mond el, végre miért kínzol.
Miért jó az, hogy mindig jössz
Aztán meg mész is
És a kedvem sose rakod maxra,
Csak tekered, tekered a gombot
Le-fel játszol vele
De, már unom. Komolyan.
Hagyjuk ezt. Ennyi.
Nincs több dolgom veled.
Majd jól megleszek én magamban.