Vers Rólad...
Vers Rólad, a lekvárról és a két fogalom közti csodáról,
melyet egyszóvalleírva úgy hívunk...
Fantáziám eldereng feletted,
s csókod ízét kívánja a szám,
látom felém hajolni a tested
s kacagva, lehelem csókom, bizám!
Ahogy rám nézel, s int a tavasz,
mondod cicám s ez édesebb,
mint a lekvár, mely ragacs
cukros nedűjével, no ettől édesebb
A gyomor, mely táplálja érzékem
mellyel, érezlek, téged Kedves
s túllépek minden színezéken,
nem érdekel más, akkor se ha rendes
Csak a te hazug szavad: cicám
És elhiszem neked a hazugságot is,
hisz csókod ízét kívánja a szám
s kacajom, habár meglehet hamis
Mégis térjünk vissza a lekvár
ragacshoz, mely a te szádból nektár
s tündöklő tavaszt hoz, s megvár,
míg szívünk egyritmusra jár
s arcom lelkedbe lekvárízű tavaszt, hoz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.