Piros-vers
Kirekesztett, minden érzés bennem, kirekesztett
Megölt, a görcs, a kétség a lelkemben, megölt
Rikolt, sikongva, verdes, véresen vergődik, s rikolt
Halott, minden miben hittem, megbíztam, halott
Vége, az egész vérben úszó szenvedő háborúnak, vége
Elmész, csak hónapok talán és végre, elmész
Nem látlak, többé, soha többé, nem látlak
Szemeid, nem nézem, keresem gyönyörű, szemeid
Letörlöm, arcomról a könnyet, a szennyet, letörlöm
Nem hagyom, magamat letörni, leigázni, nem hagyom
Utálom, amit művelsz, s művelek, utálom
Újra, törékeny, gyengéd minden: élet van bennem, Újra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.