Könyörgõ
Üres minden, bennem, köröttem
Véres kard lebeg most fölöttem
Mit mondhatnék, én vagyok a hibás
Megnyugvás a fájdalom, a szidás
Minden egyes szó ostorként csattan
Én boldog vagyok, miattad meghaltam
Nekem már mindegy, tehetek bármit
Szabad vagyok, ezt a béklyót, sütöm rád is
Légy szabad, halj meg, légy tiszta
Krőzusságod most én könyörgöm vissza.
Helyetted az én karomon szakad az ér
„s áldón hull a Krisztusi vér”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.