Végülis
Pontról pontra lázadó énem
Igen még valami dereng
Feltépett seb, félig-alvadt vérem
Tompuló, zsibbadt agyam elmereng
Hogyan tovább, merre, meddig
Mit kezdjek végülis magammal
Miként vágjak újba, eddig
Nem törődtem szerelemmel, csak haraggal
Most jól jönne valaki
Nem csak úgy, hogy van
Érezni valamit, mellette maradni
Nem csak a hitet egy új napban
Lehet, sokat kérek, hisz
Én rontom el mindig,
A büszke őrültségem persze tovább visz
Nem hagy leállni, mind itt
Mellettem ezernyi ember
Szorít, körül ölel, megfojt
A törődés-beszédáradat-tenger,
S még folytathatnám a sort
Értelme? Nem lenne, tudom
Ha másban nem is ebben biztos vagyok
Már megint ez jön...mi lesz ha belebukom?
Semmi. Mi lenne, maximum meghalok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.