Remény
Magába olvaszt, az éji fény
Csodát ád, vigaszt ígér.
Parányi tükröt tart elém
Torz-csillanások, s bennük:én
Leejti fátylát ránk,a köd
Halálos seb, utána csönd
Életet ítél, nélkülünk dönt
Tükör énjeim elé, tényeket lök
Halott, halott, halott! Vagyok
Szerelem-síromból feltámadok
A világba ismét jót hozok
Újra lesz mosoly és angyalok
Megint lesz magány
Megint lesz élet
És megint lesz jobb...
...és egyetlen gondolat
jár a fejemben
szeretlek. de lehetetlen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.