A lámpák hallgatnak.
Az éjszaka szétterül
az égen. A fák körül-
fonják a csillagok
vonalát. Kihűlt tánc.
Hallgatag suttogás.
A szobákban most
megalvadt, kései
bánat. A párnákon
most üres kráter.
Erőtlen prés most
az ágyon. Egy
elhagyott feszület
a mindent meghallgató
falak magányában,