az irodalom bukása
(utópia)
az öngerjesztő folyamat vége lett
meghalt az utolsó író is
vele halt egyidőben az utolsó
műértő olvasó
nincs már ki értse az írott szót
nem maradt más az embernek
csak nyomkodható ikonok
mint bevehető instant emóciók
(könnyen nyelhető - gyomor barát)
miket ha kedve tartja magához vesz
az új idők szava ez. a kérdésre hogy
sajnálja-e a megszűnt írásbeliséget
egyszerű válasz adható; sajnálja a
franc aminek már vége van és ami
nem is volt egykönnyen emészthető
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.