A föld ölelt
Nem rakta tele a sors szekerem
Nem halmozott el földi javakkal
Megbékéltem dühödt önmagammal
Csak azt szereztem meg, kit szerettem
Nem lázadtam. Voltam megfagyott nap
Szélrongy-felhő, csillag, kék holdtölte
Lenn ég fia, fenn a föld küldötte
S vártam arra, hogy befogadjonak
Nem fájt, hogy becsaptak az álmok
Ígértek pénzt, kincset, boldogságot
Mert a vágyakat magamhoz mértem
Ha más hason csúszva is égretört
Engem a föld ölelt és úgy köszönt
Mint Anyám, ha hozzá hazatértem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.