MEGMÉRETETETT
kellemes könnyűnek érzem magam
vesztésem állaga furcsán puha
rend s fokozat nélküli egyenruha
fölémig ért födém privát falam
mihez én: csapódás tesztbábuja
tempó támad de ledőlök kicsit
bele az előre vetített tőrbe
pályám szimmetrikusra törve
véres kardomat tusolni viszik
szemlesütve nézek körbe
"Te győzz le engem, éjszaka!"
jegyzem meg halkan a holdnak
nagy sárga autók lelocsolnak
és tartályszívükbe görgetik
e fakó világnak terheit
sötéten úszok és haza
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.