Nézz föl ma éjjel, az égbolton
úszom
űzöm a felhőket.
Repülj velem.
Táncosom a nap és kedvesem
a hold
most boldog vagyok.
Repülj velem.
Csillagból varázslok ezüst
koszorút
a hajadba tűzöm.
Repülj velem.
Mi leszünk a hajnal,
ha széthullik a Nap.
Repülj velem,
ó, repülj velem.