Bordal
Kisült agyamban az imént elpattant egy ér,
A fülemben már pókerezik két részeg denevér,
A májamba belecsapódott a Tunguzka meteor,
Búcsú-litániát hörög három gégerákos tenor.
Tüdőmben homár matat, huhogással csalogat az éj
Komótosan csócsál egy urbánus gyomorfekély,
S míg részeg múzsát nyalogat tizenhat sötét tahó,
Molesztál a smirglikezű Faszverő Lámpanyaló.
De ez se érdekel, mert ha csókolok egy kis bort,
Jézust is leszedem a keresztről, meg a két latort,
S míg hatalmas pöffetegek spórát ejakulálnak,
Kifestem magam, s dobok egy puszit a Halálnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.