Depress
Párizst nem fogom látni, sem Washingtont.
Sharon Stone nem lesz a nőm.
Falak között, az internetre csatlakozva vibrálok.
Tiniket futtató pornóguru a nevelőm.
Az emberek nem keresnek, békén vagyok.
Homokos, vizes síkra értem, nem remélek.
Nem leszek világot bejárt költőóriás sem.
Virágot síromra nem hoz senki.
Örökös náthában, verejtékkel, önzőn lélegzem.
Elmúlok ha vállamra száll az influenza, s csak
fázó fenekem fú leheletnyi meleget a világba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Csendrappszódia (Kolozsvár, Arad, 2007)
Kiadó: Elõretolt Helyõrség - Irodalmi Jelen Könyvek