van volt nekem
2007 02 24 (?...
volt van nekem ördögöcském
hatalmas
számolgatja portáján a hatalmat
ez ide az amoda
ez középre
az amarra
fölülre
az a sárgába
ma gonoszba
estére rózsaszín vagy szénkék
fekete
mondd ördögöcske
szeretsze-te engem szeretni
hol szürkére festi a barnát
bepancsikolva vöröset sárgát
kéket egybe
holnap ebédre
azt tűnteti el akire kedve van
s azt borítja rózsaszirommal
melyik rálehel
lehelem lehelem míg meg nem lelem
ó míg nem lelem
meglelem
nemlelem
lellefütty
hogy idesüss
s jöjj örökre
de megijed a lehelettől
eltolja
s én hiába is kényeztetem
kereshetem
keres-tetem a nem jója
neurója felrója
diegetikus vagy diebetikus
kérdezte egyszer egy képzeletbeli barátom
ennek semmi köze a homokzsákhoz
lehellni jó ó be jó
végenemérhetetlen homokzsákom
de lehet-e szeretni az ördögöt
mondd ördögöcske
te szeretnéd-e az ördögöt
én igen ó igen
angyalszárnyakon vinne ölibe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.