égszínkék jegyzetfüzet
a detektív, akit ma felfogadtam,
megmondja végre majd: ki is vagyok.
bizalmas munka lesz, mondtam neki,
meg azt is, hogy kérhet cserébe bármit.
de ő azt mondta, hogy egy fröccs elég,
ha majd tizenhat évesek leszünk,
ezt mondta, és aztán valamit írt
az égszínkék jegyzetfüzetbe rólam.
megkértem, hogy mutassa meg: mit írt.
azt mondta: sajnos nem teheti, mert
legfontosabb az ügyfél érdeke;
nem baj, holnap majd biztos megmutatja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.