tejjel áztatva
2007 02 11 éj nyakán
nem vagyok már szerelmes hiába
inkább emelt fejjel járok a világba
nem akarok már nagydolgot
akárki legyen mit gondol
nem vagyok már szerelmes hiába
s ha mégis az eleve kizárva
jobban szeretem a békét
nyugodjék kedvesem békén
gyere el velem inkább te is
jókat eszünk ma is holnap is
megfogjuk a malac farkát
s letoljuk a világ mázát
délutánra már jól elfáradunk
lepihenünk a közeli erdőben
mosakszunk szemerkélő esőben
s így megyünk haza vizenyősen
estefelé újrakezdjük az egészet
szaladunk versenyt az idővel
elkapjuk a kecske lábát
s tejjel áztatjuk európát
estére már a nap is elmegy
sebaj holnap kezdhetjük napestig
s a tehén farkát is megfogjuk
hogy a világot is tejben úsztassuk
éjszaka írom a verset naplómba
hogy a napból megmaradjon valami otthonra
malac kecske tehén már alszik
s ki tudja tán veled is a hold fekszik
nem vagyok már szerelmes hiába
belefáradtam én már ebbe a világba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.