Mint a dervisek
Uram én ima nélkül félkarú óriás vagyok
Csak az a bökkenő hogy imádkozni nem tudok
Pedig most nem elég az hogy zsigerből hiszek
Valami látványosabb kellene valami teljesebb
Ami a küzdelmeimben egy kicsit jobban segít
Ami a kritikus pillanatban megvilágosít
Valami lassú mormogás vagy keringeni mint a dervisek
Eltáncolni valami hihetetlen hitet
Valami lengés öntudatlan kapaszkodás
Ahogy a kismajom az anyja hátát fogja át
Nemcsak az elvont hit a filozofikus
Az egyszerű: ha hiszel menny ha nem pokolra jutsz
Együgyű zsolozsmák és pufók szárnyas angyalok
A dicsőségedről fecsegő szólamok
A közösség amely imáival összetart
Az ország ahová a lelki szegények serege tart
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.