Verdi Rekviem Debrecen
De jó így gondolattalan létezni csak
Érezni a zene hulláma partra csap
Hogy a fortissimo átjár s benned remeg
S a pianissimót csak a székrecsegés zavarja meg
Tavaly télen kimentetted a veszélyes mobilt
S megkönnyebbülten helyezted talonba odakint
Most nincs mobil csak ez a szép hangversenyterem
S a jó akusztikájú térben a rekviem
Szólisták Fodor Beatrix és Bódi Mariann
Torkukból - varázskutakból buzog a hang
A zene átmos, bűn és bánat tajték csupán
Tisztább vagy, mint gyerekkorodban gyónás után
Új és régvolt halottaid - a gyászmise
Végén kíséret nélkül a könyörgés:
Libera me domine
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.