Lépték
maradj csendben!
csak a szomszédod fogod idegesíteni,
ha esetleg áthallatszol.
elmondom, hogyan kell lennie.
én kimegyek az ajtón,
te meg nézd a hátam, míg lehet.
és képzeld azt,
a Kibékülés után,
mikor a fák szöszhava
felhőként szállt,
Horatius kihűlt ágyáról
a kertet bámulva
gondolhatta Chloé, a trák:
érdekli is őket, mit
teszünk mi itt lenn!
magasan fölöttünk, dugnak a fák.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.