a zombivadász dala
Reggel keltem én a napra
véres kés közt hűlt tetem
zombik jártak erre-arra
s testüket most ültetem
Véres szájuk fagy harapta
mérgük csupán félelem
nem juthattak bé a menybe
ezért vágyták életem
Ám te szentelt víz, te áldás
lelkük újra tisztítod
megöntözöm hát e párzást
zombik hálnak zombikon
És mire a hold az égen
újra lámpaként ragyog
ó ti zombik, áldott lelkek
elhagyjátok hantotok
és gyilkoltok ritka kéjjel
véres szájú angyalok
húsba vájtok szentelt késsel
míg rátok nem bukkanok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.