Asszír Istennő
Végignyúlik a díványon. Olvas.
Ajkain által áldozati füst.
Marlboro light.
Perverz betűkön elhomályosult
tekintet. Kezével játszik a
pokol barlangjával.
Ó, asszír istennő! Látom én
tekinteted kislányos arcodban.
Évezredek vonulnak
abban. Lassú karavánok.
Koponyák a perzselő napon.
Én, a kalandor, hedonista különc
poros sarummal oltárára taposok.
Markolok tornyos húsába.
Sörényem a bizonytalan égbe
vetem. Tekintete földre zuhan.
Rabszolgát hágok belőled istennő!
Homokvihar és óceán dörgése.
Élő tornya a kéjnek.
Hassal előre, fehér időre
ledöntve. Lihegsz.
Remeg a tompor. Reng a
zikkarratu.
Kapaszkodom a vállába.
Hideg borzongás lopózik tarkóm felé.
Rengenek a sztélék. Síkos halak
vergődnek izzadó testem alatt.
Ó, asszír istennő!
Mohó tintahal.
Hunyt szemmel vonaglasz.
Nyomulok, háglak.
Ab ovo ad mala.
Majd simítom nedves bőröd. Pihenünk.
Csak a párkák dolgoznak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.