GÖMBÖLYGETÕ
csupán mertmivel popsikád formatervét
külön tekintem rajta fel ne háborodj
a popsika magánjellegű ám felettébb
fontos felettébb fontos bolondos dolog
ne légy rá féltékeny meg nem csallak vele:
benned-véled ő folyamatos egy-személy
s bár inkognitóban jár büszke külleme
süt őbelőle jó tűz s tüzlő fészke mély
ügyelj rá boruljon ránk a göncöl Tejút
gubója fel ne ébredjünk én sem te sem
a te dolgod hogy a formálom-Gömbölyűt
ölembe fészkeld bele így kéjelmesen
az én dolgom az hogy jó álmot bocsássak
a szemedre pergő csillaghullás alatt
s gátat vetve minden szerelemvallásnak
egy jobb álomvilágba átringassalak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.