Greiner Orsolya
Messze a part
Ring a hajó
Kék tó tetején.
Messze a part,
Ring a tetején.
Jobbra a vég,
Balra a halál.
Ring a hajó,
Ring és vacilál.
Áll a hajó
Vér-tó közepén.
Messze a part,
Áll a közepén.
Zúg a vihar,
Dobálja a szél,
Sipít a fa
és roppan a lék.
Roppan a lék,
süllyed a hajó,
zúdul a víz,
roppan a hajó.
Áll a hajó,
Zátony tetején.
Messze a part,
még messze a stég.
Reccsen a léc
és roppan a fa,
ömlik a víz
és reccsen a fa.
Illeg a tó
Hajónk fenekén,
Billeg a fa
a tó közepén.
Ring a hajó
Szikla tetején,
Áll a hajó
Ring a tetején.
Áll a hajó
Zátony tetején,
Félig süllyed
a tó közepén.
Egyensúlyoz
Vér-tó közepén,
Zúg a vihar,
Dobálja a szél.
Egyensúlyoz,
Közben vacilál:
Jobbra a vég,
Balra a halál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|