Buborék életem
lepereg buborék életem évekig gyűlt maszlaga
tőlem egyforma messze lévő színes pontok halmaza.
anyám víz, apám lúg
(mellesleg sokszor berúg)
ott
lebegek én
a kör közepén.
leperegnek buborék napjaim, miket játszok
egyre kedv nélkül. énnekem szörnyű átok.
testem én, szerelem én
barátság én,
mindenhol
csak én én
gondolataim: én.
egyedül. én. én egyedül. egyedül Én.
Mi bent honol fejemben kész agyrém.
elmondanám nektek, de nincs összeköttetés
középpont és pontok között hatalmas a rés.
itt lebegek köztetek
félárva
magamban.
gondolatok piruettje
bezárva.
agyamban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.