Ha belterjes fogalmakkal támadom,
mutatva hozzáértésem, meghátrál
talán, „elengedi végre a kezem”,
megtámogatva ama bizonysággal,
hogy a saját kis ösvényemen, a
magam bejáratott kulcsszavaival
döntök, s dőlök a magam kardjába,
még mielőtt beállna a teljes csend,
mely több a kedélyes csevegésnél.