Az idõ
Hogy száll nálad az idő..
*
- még épp csak érkeztem,
féktelen vágyakkal,
elkábul benned érzetem,
s reszketek ha jön a búcsúdal.
A perc az fura jószág,
ha küldöd nem halad,
ám, marasztald csak! - vágtáz,
órákból így lesz pillanat.
Gyere vágjuk át a téridőt!
Nem kell ez a buta játék.
Izzítsuk fentebb a levegőt,
s legyünk egymásnak, hűs ajándék.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -