Kelta síremlék
Időtlen sziklák törnek a magasba
ősi titkuk ember nem önti szavakba
Beléjük vésve megfejtehetetlen jelek
körülöttük baljós, bizarr, rideg szelek
A sziklák falán le vörös vér csorog
felettük túlvilági lélek-örvény forog
Ezer éve halott lelkek kiáltanak
újraéled a múlt, árnyékok látszanak
Folyik a vérpatak, táncolnak a holtak
kik valaha egyszer élő emberek voltak
Szomorú dalt énekelnek az öreg, szürke sziklák
az éterbe zengik évezredek titkát
Egy villanás, s a sziklakörre újra csend száll
eltűnedezik a sok bizonytalan, kósza árny
Ám ott marad ezer jel s az örökkévaló bánat
mely mindenen áthatolva a végtelenbe árad...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.