Felhök közt láttalak szálni az égen.
Angyal szárnyán suhantál a nap fényében.
Vártam hogy le szálj,hogy hózzám érj.
Hogy végre tölem egy csókót kérj.
Kérhetnél százat vagy akár ezret.
Ugy tudod hogy bóldogá tettél egy árva szivet.
És most itt álsz végre melettem.
Újra átölel a két kezem.