Ez a hétvége maga volt a magány.
A bánat lepte el kicsiny szobám.
Nem kivánom senkinek,mit éreztem akkor.
Mikor a szemem sirt a fájdalomtol.
Egyik kőnnycsepet követte a másik.
És éreztem hogy a szivem ujra fázik.
Remegtem zokogtam,és közben arra gondoltam.
Mit csinálhat az a gyönyörü lány.
kinek szive után gyötör a magány.