Mi kell?
Egy gondolat kell most,- közénk feszülő hídnak
Egy hang,- félrevert harangba bús vészjeleknek
Egy szó,- gyermekeinktől, mit fejfánkra írnak
Egy mondat,- vallomásra, hogy tudd, mért szeretlek
Egy hitvallás kell,- hogy a keresztre feszítsen
Egy biztatás,- ha csüggedsz, még porba hull a test
Egy intés,- hogy a pokoból mennybe repítsen
Egy támasz,- ha vihar tép, hogy mindent újra kezdj
Egy mosoly kell,- körénk, mit nap-szülte lét fakaszt
Egy könnycsepp,- ha balsors ér s keserízzel gyászt hoz
Egy lépés,- hogy földön járj, ha szárnyalni akarsz
Egy kézfogás,- mikor megérkezünk egymáshoz
Egy érintés kell,- hogy a vérünk újra gyúljon
Egy simogatás,- a vágytól sebzett újjaknak
Egy ölelés,- hogy ég és föld lángba boruljon
Egy szerelem csak, hogy minden nap belehaljak
2006 január 03
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.