A Szoba...
Létem idegen-homályba téved
óvatosan lépek,
bár kedvesek a képek
s nem is félek -
új világban ballagok
lassan haladok
..nem tudom, hol vagyok..
De vágyam szállna ...
E világ varázsa
vonz, mint mágnes a vasat
lényem is akként halad
egyre beljebb
ezen az érdekes helyen
..keresem a lényeget..
Hallok valamit..
dobbanása szelíd
érzem, áthat teljesen
gyengéden felemel -
Mintha mese lenne
mi körbefon kedvesen..
..különös világ ez..
Találtam egy ajtót...
olvasom a feliratot:
"..Lélek-szoba.."
a kilincset lenyomva
csendesen figyelek
vajon bárki bemehet?
..talán korai még..
Lábam visszahúzom tétován
a küszöböt nem lépem át
Csendben várok..
az ajtóban állok
Talán behív valaki
Vajon meg fogom hallani?
..s a kis világ megmozdul..
Hirtelen a szobában találom
meglepett-magam - nem álom,
mit annak gondoltam
feltárva Titkokat
mesél a kedves szoba
szelíden bűvöl tova..
..Nem megyek tovább..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.